Van opstandig meisje, via huishoudmanager, naar manager van jezelf met bijbanen binnen de procestechniek tot en met re-integratie. Dit is de grote lijn wie ik ben en van wat mij tot het punt van vandaag heeft gebracht.

Een grote lijn bestaat uit vele kleine stippen. Stippen die stuk voor stuk van invloed zijn op de lijn die eruit ontstaat en op hoe je met situaties omgaat. Zoveel kan ik je nu al verklappen, sommige stippen zijn groter dan de andere en er zijn ook stippen die overlopen in de stippen ernaast. In het vakjargon worden deze stippen als ervaringsdeskundigheid omschreven. De kans is groot dat sommige van deze stippen ook in jouw levenslijn voorkomen. Er bestaat ook een kans dat sommige stippen steeds weer jouw aandacht trekken en je daardoor steeds weer ernaar terug keert.

Heb je zin om dit een keer met iemand buiten jouw vertrouwde cirkel te belichten zodat je weer verder kunt bouwen aan jouw lijn van stippen? Zo iemand wil ik graag voor jou zijn! Met de juiste vragen help ik je vanuit een andere hoek te kijken en te ontdekken wat je van deze stip wil meenemen of van welk gedeelte je afscheid wilt nemen.

Dit is mijn werk als coach, jou ondersteunen bij het nemen van de volgende stap. Luisteren, voelen en kijken naar wat er is en wat dit met jou doet.