Visie en missie

Wat ik kan, kan jij ook … leren 

Als je dichtbij de oorsprong van de dingen opgroeit en ook opgevoed wordt met conservatieve denkbeelden lijkt veel kennis vanzelfsprekend. Deze voor mij vanzelfsprekende kennis deel ik graag met anderen. Kennis zo divers als het leven zelf. Iedere dag brengt weer nieuwe kennis en inzichten die voor mij oh zo logisch zijn maar het gisteren absoluut nog niet waren.  Laten wij met elkaar en van elkaar leren om de wereld tot een betere plaats voor iedereen te maken!

Missie en visie

Wat ik kan, kan je ook … leren 

Als je opgroeit dichtbij de oorsprong van de dingen en ook gevoed wordt met een conservatieve opvoeding lijkt veel kennis als vanzelfsprekend.  Deze voor mij vanzelfsprekende kennis deel ik graag met anderen. Kennis zo divers als het leven zelf.  Iedere dag brengt weer nieuwe kennis en inzichten die voor mij oh zo logisch zijn maar het gisteren absoluut nog niet waren.  Laten wij met elkaar van elkaar leren om de wereld tot een betere plaats voor iedereen te maken!

Wat zeggen anderen?

“Rosi heeft een open hart, is slim, analytisch en vertrouwenswaardig, alles wat je deelt is veilig.”
Spiritueel werker

“Zeker de moeite waard om bij Rosi je loopbaan onder de loep te nemen. Ze is kundig op haar vakgebied en betrokken.”

Opdrachtgever

“Rosi heeft veel levenservaring.”

Workshop-deelnemer

“Een beitel die doorgaat tot de kern.”

Arbeidsdeskundige

“Rosi kan snel inschatten wat iemand nodig heeft en matchen met beschikbare informatie/kennis.”

Corporate trainer
“Een yogaschool hebben is meer dan alleen lesgeven. Ik ben zo blij met de steun die ik elke keer ontvang van haar. Echt een top coach.”
Eigenaar yogaschool