Loopbaan coaching

Mijn visie is dat de kracht die in elk mens verborgen zit, zijn grootste kapitaal is. Als lifecoach kijk ik indien er aanleiding voor is, ook naar jouw loopbaan. Wat ik doe is maatwerk en de kans is groot dat ik jou verder kan helpen. Voor aanvullende informatie over mijn ervaring en opleidingen neem een kijkje op mijn

LinkedIn profiel

Loopbaan coaching

Mijn visie is dat de kracht die in elk mens verborgen zit, zijn grootste kapitaal is. Als lifecoach kijk ik indien er aanleiding voor is, ook naar jouw loopbaan. Wat ik doe is maatwerk en de kans is groot dat ik jou verder kan helpen. Voor aanvullende informatie over mijn ervaring en opleidingen neem een kijkje op mijn

LinkedIn profiel

Wat zeggen anderen?

“Rosi heeft een open hart, is slim, analytisch en vertrouwenswaardig, alles wat je deelt is veilig.”
Spiritueel werker

“Zeker de moeite waard om bij Rosi je loopbaan onder de loep te nemen. Ze is kundig op haar vakgebied en betrokken.”

Opdrachtgever

“Rosi heeft veel levenservaring.”

Workshop-deelnemer

“Een beitel die doorgaat tot de kern.”

Arbeidsdeskundige

“Rosi kan snel inschatten wat iemand nodig heeft en matchen met beschikbare informatie/kennis.”

Corporate trainer
“Een yogaschool hebben is meer dan alleen lesgeven. Ik ben zo blij met de steun die ik elke keer ontvang van haar. Echt een top coach.”
Eigenaar yogaschool